Since 2019

Wij zijn Fietsen Storms

Ontdek ons verhaal en ons team!

Over ons

Beste fietser

Wij zijn Glenda en Nick en samen vormen wij Fietsen Storms!

Fietsen Storms wil meer zijn dan de zoveelste winkel voor fietsen en accessoires. Met onze bijna 20 jaar ervaring kunnen we jou persoonlijk bijstaan met perfect advies, rekening houdend met je wensen èn budget! In ons eigen “nieuwe generatie” fietsatelier staan we zelf in voor het onderhoud, herstellingen en het upgraden van jou fiets.

Wij leveren fietsen voor jong en oud, voor woon-werkverkeer- en recreatieve fietsers. Maar ook voor beginnende sportfietsers, doorwinterde mountainbikers en afgetrainde wielrenners!
Met een groot aanbod aan kleding, helmen en andere accessoires in uitsluitend duurzame kwaliteitsmerken gaan we jou zeker kunnen bekoren.

Beng je kroost mee en vraag informatie over ons aanbod kinderstoeltjes en aanhangkarren. Worden ze al wat groter? Bij onze kinderfietsen in alle maten en kleuren vinden de kleine coureurs en coureuses zeker het juiste model!
Of misschien kunnen we wel helpen om ze te leren fietsen zonder zijwieltjes?

Heb je nood aan extra hulp? Een driewieler, al dan niet elektrisch? Een aangepaste tandem, zit-fiets of noem maar op? Wij werken samen met een top-fietsenfabrikant uit eigen streek! Samen met deze, door ons zorgvuldig geselecteerde leverancier, kunnen wij snel schakelen tussen een idee, een oplossing en een realisatie. Ook wanneer er later nog aanpassingen dienen te gebeuren kunnen we jou hierdoor snel op het juiste spoor krijgen.

Heb je nog een goede fiets maar wil je deze graag laten onderhouden? Heb je een technische vraag? Of heb je soms zadel- of rugpijn? Wij kunnen helpen! Met onze expertise en opleidingen op het gebied van fietspositionering en zadelmeting gaan we jou een passende oplossing kunnen bieden om je van deze ongemakken af te helpen.

Verder verwelkomen we jou ook gewoon graag voor een leuke babbel met een lekkere kop koffie in onze gezellige koffiebar!

Tot binnenkort

Glenda & Nick

Wij werken hard om u een top service en een nog betere kwaliteit te garanderen. Daarom voorzien wij deze services:

Verkoop

Wij verkopen enkel kwaliteitsvolle fietsen en toebehoren

Herstellingen

Wij herstellen u fiets met de grootste zorg

Service

Een excellente service op maat is ons trademark

Kopje koffie

Aan onze koffiebar kan u genieten van heerlijke warme dranken