Onze merken

Klik hier door ons aanbod van merken!

QWIC is opgericht in 2006 door Taco Anema en Michiel Hartman, die elkaar kennen van de Technische Universiteit Delft. Een fietstocht van Beiroet naar Beijing lag aan de basis van de oprichting van QWIC.

Ebike Das Orginal is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Made in Germany en handgemaakt. Het zijn e-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de garanties zijn premium: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Frappé is een Frans e-bike merk. Design en innovatie zijn hun kenmerken en met hun simplistisch en functioneel design kunnen ze je zeker bekoren. De fietsen zijn van hoge kwaliteit, met bijvoorbeeld een licht frame en een krachtige motor!

Simplon is een Oostenrijks merk. Met een ruim assortiment aan Roadbikes, Mountainbikes, Trekking bikes en verschillende soorten E-bikes is het een van de beste en grootste op de markt.

We kennen het Amerikaans merk Scott allemaal. Ski materiaal, Motocross maar bovenal een geweldig arsenaal aan fietsen. Wij hebben een assortiment aan fietsen, materiaal en accessoires in onze winkel!

Merida is een wereldmerk. Zo een 1,5 miljoen hoogwaardige fietsen van topkwaliteit dragen de naam Merida. De drie lettergrepen “Me-Ri-Da‘ betekenen “de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken.”

De ultieme fietservaring, dat is wat Giant kan doen voor u. Met ons aanbod aan fietsen en accessoires kan je hier vandaag al mee starten!

Premium kwaliteit en service sinds 1974. Ontworpen én handgemaakt in Nederland.

Cannondale staat garant voor kwaliteit. En dit in elke soort fiets die ze in hun arsenaal hebben.