Cannondale behoort tot de topmerken in de fietsbranche, het maakt fietsen die tot in detail zijn doordacht, waardoor je op een Cannondale iedere keer weer je eigen grenzen kunt verleggen. Heel wat professionele- en recreatieve fietsers rijden daardoor met veel plezier op een van de fietsen van dit merk. We bieden fietsen van Cannondale aan voor iedereen! Van Race- en mountainbikes tot kinderfietsjes en elektrische fietsen.

Cannondale is al decennia lang voorloper op het gebied van kwaliteit, techniek, ontwikkeling en design. In het hun eigen testcenter in Canada staan de designers en ingenieurs zelf in voor de ontwikkeling van alle fietsen en componenten. Een mooi voorbeeld van een innovatief ontwerp is de door veel mountainbikers zo geliefde “lefty”, een voorvork met vele voordelen waarop Cannondale een patent heeft.

Met de nieuwe fabriek in Nederland, met eigen lakstraat, montagelijnen en distributie, kijken ze vooruit in de toekomst! Met deze Europese afdeling van Cannondale kunnen we ervoor zorgen dat de kwaliteit en de beschikbaarheid gegarandeerd blijft. 

Of ga naar de website van Cannondale

Wij maken de brug! Wij zijn gesloten op dinsdag 30 april.