Fietsen Storms Shimano Service Center

De technologische ontwikkelingen in de fietsensector volgen elkaar in sneltempo op. Daarom scholen we ons bij fietsen Storms steeds bij. Onze techniekers volgen trainingen in het Shimano training center en online. Hierdoor zijn we vertrouwd met de nieuwste technieken. Onze werkplaats is bovendien ingericht met de nieuwste generatie tools en werktuigen voor de best mogelijke behandeling van jouw racefiets, mountainbike, gravelbike of stadsfiets.

Daarbovenop hebben we meer dan twintig jaar ervaring in fietsonderhoud en fietsherstel. Dat alles maakt dat fietsen Storms werd beloond met het label van ‘Shimano Service Center’ om aan te tonen dat jouw fiets bij ons in goede handen is. Als klant krijg je de garantie dat slijtageonderdelen van jouw fiets steeds worden vervangen met de originele kwalitatieve onderdelen van Shimano.

Predictief onderhoud op maat

Net zoals dat bij de aankoop van een fiets het geval is, gaan we ook voor onderhoud en herstellingen steeds samen met jou als klant op zoek naar oplossingen volgens jouw noden, wensen en budget. Sporadische fietser of kilometervreter, aan de hand van jouw fietsgedrag werken we ook predictief. We geven een inschatting over wanneer welke onderdelen aan vervanging toe zijn. Dat overzicht krijg je van ons steeds mee op jouw kasticket. Op die manier kom je nooit voor materiële of financiële verrassingen te staan.

Snel en adequaat op afspraak

Doordat we bij Fietsen Storms voornamelijk op afspraak werken, kunnen we je sneller verder helpen. Op de dag van jouw geplande onderhoud kan je ‘s morgens je fiets afzetten, en ‘s avonds terug ophalen. Je krijgt steeds een SMS wanneer jouw herstelling of onderhoud is afgerond.

Dringende herstelling?

Laat het ons gerust weten wanneer je toch een dringende herstelling hebt, en we bekijken samen met jou wat mogelijk is. In dat geval maken we het wachten voor jou aangenamer dankzij onze gezellige koffiebar in de winkel.

Iedereen welkom

Heb je je fiets niet aangekocht bij ons? Geen probleem, je bent nog steeds van harte welkom. Bij fietsen Storms doen we ook onderhoud en herstellingen van fietsen die niet bij ons aangekocht werden.

Wij gaan er even tussenuit! Wij zijn gesloten van 5 t.e.m. 15 augustus.